top of page

Zonwering

Robben Interieur biedt een ruime keuze aan zonweringsopties, waaronder knikarmschermen, rolluiken, markiezen, screens en uitvalschermen. Onze zonweringsoplossingen zijn ontworpen om niet alleen bescherming te bieden tegen de zon, maar ook om stijlvolle en functionele toevoegingen aan jouw huis te zijn. Kies uit diverse stijlen en mogelijkheden om jouw buitenruimte optimaal te benutten en je huis te voorzien van de perfecte dosis schaduw en comfort.

screens-sunmaster-hero.jpg
Knikarm.jpg

Knikarmscherm

Het is een uitstekend standaard knikarmscherm met een strakke vormgeving. Een traditioneel scherm met een beproefde techniek.

Rolluiken

Rolluiken zijn multifunctioneel. Daarbij krijgt het rolluik, naast warmte en geluidsisolatie, een steeds belangrijke taak toebedacht als beveiliging.

rolluiken.jpg
Screens.jpg

Screens

Een screen is verticaalzakkende zonwering gemaakt van glasvezel, dat zorgt voor een vrij doorzicht bij een zeer hoge zonreflectie. Het is energiebesparend.

Uitvalschermen

Het uitvalscherm is ideaal voor zonwering met toch een vrij uitzicht naar buiten. Het scherm is zeer geschikt voor ramen waar u niet direct langsloopt.

uitvalschermen.jpg
Markies.jpg

Markiezen

Markiezen geven uw pand de uitstraling die het verdient: sfeervol en authentiek. En waar het om gaat de zon wordt uiterst doeltreffend geweerd!

bottom of page