top of page

Vloerbedekking

Tapijt is een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Het is niet eenvoudig om het juiste tapijt te kiezen. Daarom helpen wij u graag een handje. Als u op de onderstaande link klikt, vindt u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.

Patronen
IMG_1021.jpeg

Parade Tapijt

Trendsetter in modern-klassiek wonen
Stel u wilt een vloerbedekking die warmte, rust en behaaglijkheid uitstraalt. Parade heeft het tapijt om dit te realiseren. Al meer dan 200 jaar zet Parade met haar kleur- en structuurexpertise de toon. Het complete productenscala is kleurrijk en veelzijdig. Er is keuze uit een synthetische of wollen kwaliteit, een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamische hoogpool. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is. En in een topkwaliteit die u jarenlang onbezorgd woonplezier geeft.

Bonaparte tapijt

Er zijn drie woorden die Bonaparte tapijt het beste omschrijven: zacht, jong en trendy. Bonaparte Tapijt is trendsetter op het gebied van jong wonen. Met Bonaparte heb je altijd de kleur en structuur die het beste past bij jou en je interieur. De ontwerpers van Bonaparte lopen voorop en voelen precies aan welke kleuren en structuren nu en in de toekomst in zijn. En wat dit voor een interieur kan doen, want elk tapijt heeft z’n eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden.

Unknown-4.jpeg
bottom of page