top of page

Gordijnen

Ontdek onze uitgebreide collectie overgordijnen, vitrages en in-betweens. Elke gordijnstijl is met zorg geselecteerd om jouw ruimtes te verfraaien, privacy te bieden en de perfecte sfeer te creëren. Laat je inspireren door onze veelzijdige opties en geef je ramen de elegante touch die ze verdienen.

Gordijnen en jaloezieën
t102overgor02.jpg

Overgordijnen

Overgordijnen maken uw interieur echt ‘af’ en zorgen voor een sfeervol geheel. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van o.a. merken als ADO, Toppoint en Egger. Om optimale kwaliteit te garanderen, komen wij gratis de maat opnemen, de rails plaatsen en de gordijnen ophangen.

Vitrages

Vitrage kan samen met overgordijnen een bepalend element in uw interieur vormen. Vitrage creëert sfeer, filtert het binnenvallende licht en kan voor extra privacy zorgen. De medewerkers van Hans Robben Interieur adviseren u graag over dit product.

vitrage-21.jpg
Hans-Robben-in-betweens.jpg

In-Betweens

De naam zegt het eigenlijk al: In-Between is een type gordijn dat tussen overgordijnen en vitrage in zit. In onze showroom kunt u een uitgebreide In-Between collectie bekijken.

bottom of page