top of page

Marmoleum & Vinyl

Marmoleum en vinyl zijn twee verschillende vloertypes. De volgende woorden zijn echter op beide vloeren van toepassing: natuurlijk, duurzaam, praktisch en mooi. Marmoleum is bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke en duurzame grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen, jute en ecologisch verantwoorde pigmenten.

 

Vinyl is kras en slijtvast en er geldt een garantie van maar liefst 15 jaar. Door een vuilwerende laag zijn de vloeren makkelijk schoon te houden. Ze zijn tevens geschikt voor mensen met een stofallergie. Tenslotte zijn beide vloeren door de verschillende mogelijkheden geheel naar eigen smaak samen te stellen.

vinyl

Bij Robben Interieur staan we klaar om jouw vloerwensen te vervullen met onze uitgebreide collectie Marmoleum en Vinyl vloerbedekkingen. Of je nu op zoek bent naar de tijdloze charme van Marmoleum of de moderne veelzijdigheid van Vinyl, wij hebben het allemaal!

Onze Marmoleum collectie straalt duurzaamheid, elegantie en ecologisch bewustzijn uit. Met een palet aan prachtige kleuren en patronen kun je een vloer creëren die niet alleen mooi is, maar ook goed is voor de planeet.

Voor degenen die op zoek zijn naar gemak en stijl bieden onze Vinyl vloeren een breed scala aan keuzes. Of je nu gaat voor een luxe houtlook, steenachtige textuur, of een levendig modern design, Robben Interieur heeft de perfecte Vinyl vloer om jouw ruimte te laten stralen.

Kom langs bij onze showroom en ontdek zelf de veelzijdigheid en schoonheid van onze Marmoleum en Vinyl vloercollecties. Bij Robben Interieur maken we van jouw vloer een kunstwerk dat de tand des tijds doorstaat en jouw interieur naar nieuwe hoogten tilt.

bottom of page