top of page

Raamdecoraties

Welkom op de raamdecoratiepagina van Robben Interieur. Ontdek onze uitgebreide collectie, waaronder Plissés, vouwgordijnen, jaloezieën, multishades, rolgordijnen, paneelgordijnen en wood&wasi.

 

Elke raamdecoratie is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste standaarden van stijl, functionaliteit en privacy te voldoen. Laat je inspireren door onze diverse opties en geef je ramen de perfecte finishing touch in je interieur.

Gordijnen en jaloezieën
hans-robben-plisse.jpg

Plissé

Plissés bestaan uit plooistoffen in verschillende kleuren en stijlen.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een transparante stof gecombineerd met een verduisterende stof of voor een Top-down/Botom-up optie.
Hiermee kunt u bepalen of u de plissé onder of boven wilt hebben.
Plissés zijn zeer geschikt voor afwijkende raamtypes en de meeste beschikken over isolerende eigenschappen, waardoor het ’s winters lekker warm en zomers heerlijk koel is.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel Blinds genoemd zijn decoratief en sfeervol en zorgen voor een persoonlijk accent in uw interieur. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en stofsoorten, met of zonder baleinen aan de voor- of achterzijde, met of zonder volant, wel of niet gevoerd en er bestaat de mogelijkheid ze te laten uitvoeren met een elektromotor.

hans-robben-vouwgordijn.jpg
IMG_7368-scaled_jaloezie.jpeg

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn breed toepasbaar. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, kleuren en afwerkingen, zodat u voor elke kamer uw eigen stijl kunt kiezen.

Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën in de volksmond ook wel Lamellen genoemd, zijn uitermate geschikt voor grote en schuine ramen. Deze jaloezieën zorgen voor perfecte lichtinstelling, zonwering en privacy. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder stof, pvc en aluminium.

hans-robben-verticale-jalouzien.jpg
Multishade-hoek.jpg

Multi Shades

Multi Shades zijn een nieuwe innovatie die o.a. door Flexcolours en Luxaflex worden geleverd. Multi Shades bestaan uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen, hierdoor kunt u licht en privacy zelf bepalen. De Multi Shades bestaan uit doorzichtige en ondoorzichtige segmenten, waardoor u kunt kiezen uit volledig open voor vrij zicht naar buiten, stof gedeeltelijk open voor subtiele lichtinval of stof volledig sluiten voor optimale privacy. De stoffen zijn verkrijgbaar in drie verschillende baanbreedtes.

Wood & Wasi

Exclusieve woninginrichtingsystemen in Japanse stijl zijn het handelsmerk van Wood & Washi. De basis van alle producten is origineel Japans papier van de moerbeiboom (washi) dat in de meest verschillende verschijningsvormen met moderne aspecten zoals aluminium baleinen of roestvrijstalen ophangsystemen wordt gecombineerd. Het gebruik van Japans papier maakt een spel van licht en schaduw mogelijk. U kunt kiezen uit Rollo Shades, Panel Shades en Banners. Het product is met de hand gemaakt en het papier is scheurvrij en met een vochtige doek eenvoudig te reinigen.

woodwashi_flaechenpaneel_02.jpg
paneelgordijnen9.jpg

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn decoratief, stijlvol en heel functioneel. De stoffen zijn door middel van klittenband eenvoudig af te nemen en te monteren. De verticale banen stof kunnen achter elkaar geschoven worden door middel van een trekstang of een koord. Bij Hans Robben Interieur vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen en u kunt de paneelgordijnen zelf samenstellen door verschillende stoffen met elkaar te combineren.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg functioneel, maar ze zijn natuurlijk ook vooral decoratief. Er bestaat een enorme keuze uit stoffen, kleuren, dessins, structuren en materialen. U kunt kiezen uit transparant, semi-verduisterend en verduisterend. En maak het persoonlijk door te kiezen voor een schulprand, roede of ringen. Rolgordijnen zijn ook zeer geschikt voor dakramen en ook dan is de verduistering optimaal, omdat het rolgordijn wordt afgewerkt met een rubberen afsluitstrip. Ook voor de bedieningsmogelijkheden zijn er vele opties, denkt u bijvoorbeeld maar aan elektrische bediening op afstand.

Hans-Robben-Rolgordijnen.jpg
bottom of page